Huuhkajat kohtaa torstaina Irlannin Nations Leaguen otteluissa. Huippuvireessä oleva Benjamin Källman uhkuu näyttöhaluja ottelun alla.

Källman on tällä hetkellä kuumavireisin Huuhkaja-hyökkääjä, sillä hän on paukuttanut Puolan liigassa 11 ottelussa viisi maalia ja antanut peräti kuusi maalisyöttöä. Muista hyökkääjistä Joel Pohjanpalo on kuntoutunut loukkaantumisestaan ja tehnyt kaksi maalia Serie A:ssa ja Teemu Pukki on jäänyt vähälle vastuulle USA:ssa. Källmanin osakkeet ovat siis korkealla.

– Peliajasta on hyvä kilpailu. Se on rehtiä eikä kukaan ole negatiivinen toista pelaajaa kohtaan. On ihan siitä kiinni, kuka sopii parhaiten siihen tilanteeseen tai on parhaassa ”formissa” ja auttaa eniten joukkuetta. Se on se tärkein asia, Källman toteaa Palloliiton verkkosivuilla.

Källman on nähty Huuhkajissa sekä laidalla että keskellä. Huuhkajien pelityyli on muuttunut hieman aiempaan nähden, mutta Källman näkee muutosten sopivan hänelle.

– Näen, että (vahvuuteni) sopivat pelityyliin hyvin. Olen kuitenkin aika moniulotteinen pelaaja. Se riippuu aina siitä, mitä missäkin pelissä tarvitaan, mutta koen pystyväni muokkautumaan aika hyvin pelin mukaan, Källman kertoo.

Huuhkajat isännöi torstaina Olympiastadionilla Irlantia. Källman on valmis painimaan irlantilaispuolustuksen kanssa.

– Fyysisyys on asia, joka nousee aina Irlannista esille, mutta heillä on hyviä pelaajia. Irlanti osaa pelata myös pallon kanssa, vaikka se saattaa olla enemmän suoraviivaista jalkapalloa.

Suomen ja Irlannin välinen ottelu käynnistyy torstaina Olympiastadionilla kello 21.45.

Lähde: Palloliiton verkkosivut