Huuhkajien Nationsa Leaguen ottelut jatkuvat sunnuntaina, kun Englanti saapuu Olympiastadionille.

Huuhkajat on aloittanut Nationsa Leaguen kolmella peräkkäisellä tappiolla. Syyskuun ikkunassa tulivat tappiot Kreikkaa ja Englantia vastaan ja torstaina Huuhkajat taipui Irlannille 1-2 johdettuaan ensin ottelua.

– Olemme analysoineet Irlanti-tappion, ja keskittymisemme on nyt täysin Englannissa. Meillä on edessä kova peli – tiedämme, mitä odottaa, koska kohtasimme jo syyskuussa. Pisteiden saaminen Englannilta tulee olemaan suuri haaste, päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Suomen lehdistötilaisuudessa Palloliiton verkkosivujen mukaan.

Englanti on ottelussa selkeä ennakkosuosikki, mutta sekään ei ole täysin haavoittumaton. Se hävisi omassa torstain ottelussaan kotikentällään Kreikalle ja joukkue kärsii myös pienoisista loukkaantumisista.

– Olemme analysoineet Irlanti-tappion, ja keskittymisemme on nyt täysin Englannissa. Meillä on edessä kova peli – tiedämme, mitä odottaa, koska kohtasimme jo syyskuussa. – Englanti tulee olemaan erittäin motivoitunut tähän otteluun. On vaikea arvioida, mitä muutoksia he tekevät kokoonpanoonsa. Meidän täytyy luottaa itseemme, tehdä todella paljon töitä ja käyttää mahdollisuudet hyväksemme, Kanerva kommentoi.

Suomen ja Englannin välinen UEFA Nations League -ottelu käynnistyy sunnuntaina Olympiastadionilla kello 19.00.

Lähde: Palloliiton verkkosivut