Huuhkajat jatkoi Nations Leaguen pelejään isännöimällä Olympiastadionilla Irlantia. Huuhkajat menetti johtoaseman häviten 1-2 (1-0).

Huuhkajat oli vahvasti pelin päällä heti alkuminuuteista lähtien ja siirtyi johtoon 17. minuutilla. Irlannin toppari Nathan Collins haparoi alakerrassa lahjoittaen pallon Joel Pohjanpalolle, joka pääsi yksin läpi. Pohjanpalo sijoitti pallon varmasti ohi Caoimhin Kelleherin huudattaen kotiyleisöä.

Suomen hyvä ote katosi maalin jälkeen, mutta Irlanti ei aiheuttanut juuri vaaraa Lukas Hradeckyn vartioimalla maalilla.

Irlanti tuli vahvasti toiselle puoliajalle ottaen pelin haltuunsa. Tasoitus syntyi 57. minuutilla, kun Liam Scales pääsi puskemaan sivuvapaapotkusta maalin.

Maalin jälkeen hallinta siirtyi entistä vahvemmin Suomelle. Glen Kamaralla oli avopaikka viedä Suomi johtoon viisi minuuttia tasoitusmaalista, mutta veto meni hieman ohi maalin. Vajaa vartti ennen loppua Tomas Galvez pääsi laukomaan rangaistusalueen sisältä, mutta kuti meni niukasti takatolpan ohi. 87. minuutilla Benjamin Källman pääsi puskemaan sivuvapaapotkusta ja pallo meni takatolppaa nuollen ohi maalin.

Heti seuraavasta hyökkäyksestä Suomi sai kylmää vettä niskaansa, kun irlantilaispelaaja puikkelehti Galvezin ja Teemu Pukin välistä keskittäen takatolpalle. Pallo tuli Robbie Bradylle, joka latasi pienestä kulmasta pallon maalin kattoon.

Tappio tiesi sitä, että Huuhkajat on kolmen ottelun jälkeen nollassa pisteessä lohkon hännillä. Lohkon jumbo putoaa suoraan C-sarjaan ensi kaudeksi. Huuhkajat kohtaa seuraavaksi Englannin Olympiastadionilla sunnuntaina.