Huuhkajat jatkoi Nations Leaguen otteluita sunnuntai-iltana kohdatessaan Olympiastadionilla Englannin. Vierailijat olivat vahvempia numeroin 3-1 (1-0).

Joukkueiden aiemmassa Wembleylla pelatussa ottelussa Huuhkajat ei juuri puolen kentän yli päässyt, mutta kotiottelussa Suomi pisti Englannille hyvin hanttiin.

Jo seitsemännellä minuutilla Suomi sai rakenneltua paikan Englannin maalille. Ensin Benjamin Källman pääsi kokeilemaan, mutta hänen vetonsa blokattiin. Irtopallo tuli Topi Keskiselle, jonka yritys meni ohi maalin.

Kylmää vettä tuli kymmenen minuuttia myöhemmin. Englanti mursi Suomen puolustuslinjan näppärällä syöttelyllä ja Jack Grealish pääsi nokikkain Lukas Hradeckyn kanssa eikä Manchester Cityn tähtipelaaja epäonnistunut.

Takaiskumaali ei lannistanut Suomea. Keskinen pääsi kertaalleen terävästi laukomaan, mutta paras paikka tuli Fredrik Jensenille, joka pääsi rangaistusalueen sisältä hyvästä paikasta kokeilemaan, mutta pallo meni yli maalin. Vielä jakson loppuhetkillä Källmanilla oli vetopaikka, mutta kuti meni päin Englannin maalivahtia.

Toisen puoliajan alussa Suomella oli erinomainen paikka tulla tasoinen. Keskinen murtautui vasemmalta laidalta keskityspaikalle ja lähetti matalan pallon boksiin. Pallo tuli Jensenille viiteen metriin, mutta hänen ohjauksensa meni yli maalin.

Englanti onnistui toistamiseen 74. minuutilla, kun Trent Alexander-Arnold täräytti vapaapotkun komeasti yläkulmaan. Viimeisellä kympillä Declan Rice pääsi maalin edestä ohjaamaan Englannille jo kolmannen maalin.

Suomi sai hieman lohtua muutama minuutti ennen täyttä aikaa, kun Arttu Hoskonen puski kulmapotkutilanteesta pallon etukulmasta sisään. Englanti nappasi kuitenkin pisteet 3-1-voitolla.

Huuhkajat on lohkossa viimeisenä nollalla pisteellä. Ottelut jatkuvat marraskuussa, kun Suomi kohtaa Kreikan kotikentällään ja Irlannin vieraissa. Lohkon viimeinen putoaa ensi kaudeksi C-sarjaan, kun taas toiseksi viimeinen karsii sarjapaikastaan.